/media/ncodzt4s/jesper-lindell-press-2023-photobylinanylander-8.jpg?width=1920&height=1080&format=webp&v=1dac95f47a32040

Jesper Lindell

& Brunsvik Sounds feat. Brunnsvik Horns
Lørdag3. augustkl. 20:00Rootsville

Vær klar for en musikalsk knockout-opplevelse når Jesper Lindell og hans band Brunnsvik Sounds forsterket med blåserekka Brunnsvik Horns kommer til Notodden.

Jesper Lindell har etablert seg som en av Europas hotteste artister på rock- og americanascenen. I mars i år slapp han albumet «Before The Sun» til lysende kritikker. Nå er han klar for opptreden på Notodden Blues Festival sin populære Rootsville Americana Stage som erstatter for Israel Nash som nylig avlyste hele sin oppsatte Europaturne.  Jesper Lindell og hans store band vil by på både gamle slagere og rykende ferskt materiale når de entrer scenen på Notodden lørdag 3. august. 

Jesper Lindell & the Brunnsvik Sounds feat. Brunnsvik Horns utgjør en musikalsk forundringspakke av som hinter til musikktradisjonene fra Woodstock, Memphis og Muscle Shoals på en og samme tid. I Jesper Lindells sjelfulle musikalske sufflè finner du også referanser til artister som Anderson East, Nathaniel Rateliff, The Band og Chris Stapleton i Jesper Lindells sjelfulle musikalske sufflè. 

I musikkhistorien er det noen usannsynlige steder som over tid har blitt nesten mytiske. Muscle Shoals er en sjarmløs liten by i Alabama, men for musikkjennere er det et mekka. Woodstock har sin sjarm med sin artistkoloni og elegante butikker, men at så mye banebrytende og evig tidløs musikk kunne skapes der på syttitallet er fortsatt et mysterium. Bakersfield, California, var og er en sentral by i et jordbruksområde med oljeressurser. Og her oppsto en hel undersjanger av countrymusikk i løpet av sekstitallet med Buck Owens i spissen. Kanskje vil Brunnsvik utenfor Ludvika i Sverige bli regnet blant disse mytiske stedene i fremtiden. Et sted hvor det helt klart er grobunn for tidløs musikk, med sterke røtter og ubøyelig vitalitet. Som musikken Jesper Lindell og bandet hans presenterer på det nyeste albumet «Before The Sun». Tidløs, vakker og stolt musikk!