Laster Arrangementer

Jarle Bernhoft er en soulartist av de sjeldne her til lands, og med sin særegne stemme og elleville tilstedeværelse på scenen vil han glede festivalpublikumet på Notodden på åpningsdagen torsdag 3. august. Bernhoft har dominert på norske konsert- og festivalscener i over 20 år. Han er innehaver av en av Norges største stemmer, er en gudbenådet gitarist og et låtskrivertalent av de helt sjeldne. Bernhoft har gjort suksess på Notodden Blues Festival tidligere. Det er ingen av de som var til stede på Bernhoft sin legendariske konsert på Brygga i 2012 som glemmer den. Det var magi fra ende til annen.

Siden den gang har Bernhoft lagt alen til sin karriere nasjonalt og internasjonalt med stadig nye storselgende album fulle av hit-låter og et mangfold av TV-opptredener. Vinteren 2022 var Bernhoft med i «Hver gang vi møtes», og er mentor i årets sesong av «The Voice».

Bernhoft har blitt hedret med flere priser i løpet av karrieren. Han har to Spellemannpriser, og kan skryte på seg en høythengende Grammy-nominasjon i kategorien Beste R&B-album, for plata «Islander» i 2014. Den norske soul-stjernen har i tillegg gjestet store amerikanske talkshow som The Ellen DeGeneres Show og Conan O’Brien show. Bernhoft kommer til Notodden for å skape soul-fest torsdag 3. august med fullt band, korister og en settliste full av herlige og velkjente låter.