Laster Arrangementer

Beth Hart er kanskje den artisten som står hjertet til Notodden-publikumet aller nærmest. Hun rager alene øverst på listen over artister som vårt publikum ønsker et gjensyn med på jubileumsfestivalen i 2023. Det er da gledelig for som arrangør at vi kan etterkomme disse ønskene.

Beth Hart har gjennom årene solgt nærmere 40 000 billetter på Notodden Blues Festival! Ingen andre artister kommer i nærheten av det. Det er klart at en publikumsyndling og en festivalfavoritt som Beth Hart måtte være med når Notodden Blues Festival skal feire sitt 35-årsjubileum.

Når Beth Hart spiller på Notodden blir det alltid fullt hus og topp stemning. Hun er like populær blant den kvinnelige som den mannlige delen av publikum. På samme måte blir hun omfavnet av både den unge og den eldre delen av publikum. Med en mottakelse som dette er det er ikke rart at Beth Hart leverer noen av sine aller beste konserter på Notodden.

Vi vet at Beth Hart kommer til å fylle Hovigs Hangar til randen og løfte publikum til de største høyder denne festivallørdagen på Notodden. Musikken blir den blandingen av rock, pop og rhythm & blues slik vi vil ha det fra Beth Hart. Hun slutter aldri å begeistre.

Siden sist Beth Hart besøkte Notodden har hun gitt ut et helt album der hun tolker klassikere fra den sterke låtkatalogen til Led Zeppelin. Alt fra låter som «Black Dog», «When the Levee Breakes», «Whole Lotta Love», «Kashmir» til «Stairway to Heaven» fikk sin tøffe behandling av Beth Hart sin kraftfulle stemme. Det er ikke usannsynlig at en eller to Led Zeppelin-låter dukker opp på konserten på Notodden. Uansett; Beth Hart kommer tilbake til Notodden, der hennes store Norges-eventyr begynte. Det er bare å glede seg vilt og hemningsløst!