Laster Arrangementer

Tim “Ledfoot” Scott McConnell er en singer-songwriter i verdensklasse, og nå velkjent i Norge fra tre sesonger i TV-serien «EXIT» på NRK der han bidrar både med musikk og som karaktersterk skuespiller. Ledfoot vant Spellemannsprisen i 2019 for albumet «White Crow», og er nominert til Spellemann igjen i år med sin nyeste plate «Coffin Nails».

Tim Scott McConnell spilte rollen som mafia leiemorder i første sesong av NRK-suksessen Exit der Ledfoot-låta ‘Dead man can do’ var lydkulissen til den dramatiske sesongavslutningen. I sesong 2 ble rollefiguren hans videreutviklet samt at han laget mesteparten av musikken. Suksessen med bidrag til den populære TV-serien har bare fortsatt inn i sesong 3.

Et annet sterkt «claim to fame» for Ledfoot er at Bruce Springsteen valgte å spille inn hans låt «High Hopes». Springsteen brukte «High hopes» som tittelsporet til albumet med samme navn i 2019. Platen toppet albumlistene i 10 land, deriblant USA og England.

Ledfoot er et fyrverkeri av et one-man-band på scenen. Det låter fett, rått og genuint ekte. Med sin mørke og intense stemme akkompagnert av en 12-strengs gitar med porselens-slide, steel-­finger picks og stomp box som rytme, kan vi garantere deg en konsertopplevelse av de sjeldne. Gled deg til å oppleve en av Norges tøffeste liveartister på scenen.