Laster Arrangementer

Grammy-vinner Mike Farris er klar for Notodden Blues Festival 2023. Farris er en gudbenådet vokalist og scenepersonlighet. Med en sangstemme som bærer i seg en krysning av rocketrykket til Bon Scott og den smektende sødmen til Al Green, leverer Mike Farris hver eneste låt med en elektrisitet av lørdag kveld og høystemt intensitet av søndag morgen.

 

Musikken til Mike Farris er svært allsidig og har røtter i tidlig Amerikansk blues, gospel, rock og soul. Farris har sunget blues og rock som frontmann i The Schreaming Cheatah Wheelies og med Stevie Ray Vaughans tidligere band Double Trouble, og i 2015 mottok han Grammy-pris for albumet «Shine for all the People» i kategorien «Best Roots Gospel album».

 

Mike Farris har nok hjerte, sjel og energi til å lyse opp en hel by. På sin unike måte blander han Memphis soul, New Orleans gospel og sørstats-blues i en opptreden som blir sjelfull, ærlig og vakker til beinet.

 

Mike Farris skapte raskt et navn for seg selv etter en kort men hektisk turne i Norge sist høst. Da svingte han også innom Notodden som del av konserten «A Blues Night To Remember». Det ble en Notodden-debut som det ble snakket høyt om, og omkvedet fra alle denne kvelden var at Mike Farris måtte komme tilbake til bluesfestivalen neste sommer. Det kan vi nå bekrefte at han gjør. Farris vil spille konsert i Heddal stavkirke og flere andre festivalscener, samt at han vil være med å bidra på Little Steven’s Blues School. På konsertene på Notodden blir Mike Farris backet opp av populære JT Lauritsen & the Buckshot Hunters.