Laster Arrangementer

Gjør deg klar for en konsertopplevelse av de helt sjeldne og blueseksplosjon av de helt store når det amerikanske slide-gitarfenomenet Roy Rogers møter norske Amund Maarud og Knut Hem. Roy Rogers var nylig i Norge for å spille inn musikk med Maarud og Hem. De spilte samtidig noen få konserter for å teste ut samarbeidet på publikum. Ryktene spredde seg umiddelbart om noen helt ekstremt vellykkede konserter. «Da vi fikk spørsmål om å gjøre noen eksklusive konserter på festivalen til sommeren, så var det lett å takke ja til det. Vi tenkte at dette må bare vårt publikum oppleve,» sier Jostein Forsberg.

Roy Rogers er kjent for det norske publikum etter flere Norges-turneer med Roy Rogers & the Delta Rhythm Kings, opptreden på Notodden Blues Festival i 1996 og gjennom konserter og platesamarbeidet «Crossing» med Reidar Larsen.

Roy Rogers har gitt ut mengder med kritikerroste plater med sitt band The Delta Rhythm Kings, i duo-format med munnspiller Norton Buffalo og, i den seinere tid, med keyboardisten Ray Manzarek fra legendebandet The Doors.

Roy Rogers var i mange år fast medlem i John Lee Hooker & the Coast To Coast Blues Band, og han var produsent på de platene som gjorde John Lee Hooker til superstjerne og Grammy-vinner med albumene «The Healer», «Mr. Lucky», «Boom Boom» og «Chill Out». Roy Rogers har også samarbeidet og laget musikk med Bonnie Raitt, Carlos Santana, Linda Ronstadt, Ramblin’ Jack Elliott, m.fl. Nå om dagen er det altså Amund Maarud, Knut Hem og Notodden Blues Festival som gjelder.