Laster Arrangementer

Endelig er det duket for Shakura S’Aida på Notodden Blues Festival. Den fantastiske sangeren og artistene er født i USA, men bor i Canada. Shakura S’Aida slapp nylig sitt nye album «Hold On To Love» til fantastiske omtaler.  Nå kommer Shakura S’Aida og hennes band til Bluesbyen for å holde konsert i Notodden kirke og på Bellman kulturpub. I skrivende stund er «Hold On To Love» favoritt-albumet hos oss på festivalkontoret på Notodden.

 

Etter flere år med norske artister på plakaten er det nå igjen duket for internasjonalt besøk i den flotte Notodden kirke. I tillegg til sine egne musikere har Shakura med seg gospelsanger og steel-gitarist «Nikki D» Brown som har sin egen gospelgruppe, Nikki D & the Sisters of Thunder, hjemme i Toledo, Ohio i USA. Det er med andre ord duket for sørstats-gospel igjen på Notodden. Nikki D tilhører det populære Sacred Steel-miljøet i USA, og hun blir hentet inn eksklusivt for Notodden.

 

Shakura er en mektig artist som publikum på Notodden nå får stifte bekjentskap med for første gang. Hun har turnert over hele verden i to tiår. Vi vet at hun kommer til å ta publikum med storm med sin kraftfulle stemme og karismatiske sceneopptreden.

 

Shakura S’aida er født i Brooklyn, oppvokst i Sveits og har etablert seg om en sentral artist i Torontos sterke musikkmiljø. Det gjør henne til en sann verdensborger. Hun lager sin egen musikk inspirert av blues, soul, gospel og rock, mens hun også kan tolke Nina Simone, Mavis Staples, Ray Charles og Aretha Franklin med største selvfølgelighet. Dette blir nok et besøk til Notodden som vil bli snakket om og husket lenge. Ikke gå glipp av denne opplevelsen.