Laster Arrangementer

Soft City vant Union blues Cup på Notodden Blues Festival i 2021. De kom tilbake på Notodden med flere konserter på festivalen i 2022 som del av vinnerpremien.  Soft City skaffet seg mange nye fans når de så turnerte på festivaler og bluesklubber i hele 2022 som Union Blues Band. De spilte også i Mississippi og Memphis i januar 2023. Nå tar vi Soft City tilbake nok en gang.

 

Oslo-baserte Soft City sitt musikalske uttrykk er urbant og moderne, men med en tydelig bluesinspirasjon i bunn. Hardtslående riff, suggererende rytmer, sjelfulle melodilinjer og virtuose soloer preger Soft City. Bandmedlemmene fant hverandre i en felles fascinasjon for musikk i blues- og soul-sjangeren, og det har ført dem fra scene til scene i Norge og ut av landet ved flere anledninger som USA og Tyskland.

 

Soft City appellerer til både et ungt og et voksent publikum. Det gjør dem veldig aktuelle for Notodden Blues Festival, og vi er glade for nok en gang å få det populære bandet tilbake til Notodden.

 

Soft City består av Thea Paulsrud (vokal), Ask Vatn Strøm (gitar), Håvard Ersland (orgel), Joachim Mørch Meyer (bass) og Vegard Staum (trommer).