Laster Arrangementer

THE ANTHONY PAULE SOUL ORCHESTRA featuring TERRIE ODABI

Gjør klar for kruttsterk soul og blues på Notodden Blues Festival ledet an av supervokalist Terrie Odabi og gitarist Anthony Paules sitt fantastiske soulband med tre manns blåsere og et komp som er tett som hagl. The Anthony Paule Soul Orchestra feat. Terrie Odabi er klassisk soul og blåserdrevet blues slik vi liker det, men alt for sjelden hører i Norge. «Det er herlig å kunne introdusere dette bandet for første gang i Norge. Dette blir soulfest, blues groove, festivitas og topp stemning,» sier festivalsjef i Notodden Blues Festival Jostein Forsberg.

 

Få artister eier scenen og publikum som Terrie Odabi. Odabi blir ofte omtalt som «den mest dynamiske blues- og soulkvinnen fra San Francisco siden Etta James.» Bare en sanger med Odabi sin kombinasjon av kraft og finesse tåler slike sammenligninger. Terrie Odabi er høyt elsket av bluesfansen og er en av de mest respekterte bluesartistene i USA i dag.

Anthony Paule Soul Orchestra ble dannet i San Francisco av gitaristen Anthony Paule i 2007. Inspirert av soul- og blues fra 1960- og 70-tallet, skaper dette blåserdrevne kraftsenteret sine egne klassikere, samtidig som det holder seg dypt forankret i opprinnelsen til denne afroamerikanske musikksjanger. Etter gjentatte opptredener som gjestevokalist har Terrie Odabi nå offisielt blitt hovedvokalist i The Anthony Paule Soul Orchestra, og fyller dermed plassen som tidligere har vært besatt av Wee Willie Walker og Frank Bay.

I løpet av sin 15-årige eksistens har APSO spilt inn og gitt ut seks singler og fem album med Frank Bey og Wee Willie Walker, og har mottatt 17 Blues Music Awards-nominasjoner. Bandet er for tiden i gang med forberedelsen til enda et nytt album. APSO har sin egen musikalske identitet, men hvis vi skal dra noen sammenlikninger, går tankene fort til artister som Al Green, Mavis Staples, Etta James, Bobby Bland, Carla Thomas, Bobby Womack og plateselskapene Stax og Motown.