Eksklusiv konsert med australske Wolfmother!

Det Grammy-vinnende australske rockebandet Wolfmother kommer på et sjeldent Norgesbesøk for en eksklusiv konsert på Notodden Blues Festival fredag 4. august. Wolfmother som fikk Grammy for «Best Hard Rock Performance» i 2007 med sin hit-låt «Woman», har sine røtter i 60- og 70-tallets gullstandard og kan minne mye om band som Black Sabbath, Led Zeppelin og Cream.

Med vokalist, låtskriver og gitarist Andrew Stockdale i front, har Wolfmother markert seg som et av verdens tighteste og tøffeste liveband. Bandet har effektivt tatt den bluesbaserte tungrocken et skritt videre og inn i sitt eget univers. Slik passer Wolfmother rett inn blant tidligere Notodden-favoritter som Rival Sons og Black Country Communion.

Gjennom populære albumutgivelser, utsolgte turneer og showstoppende opptredener på festivaler som Coachella, Isle of Wight og Lollapalooza har Wolfmother bygd seg opp en global fanbase. De har blitt invitert til å turnere med band som AC/DC, Guns ‘n’ Roses og til å være Led Zeppelins personlig inviterte gjeste-band når de britiske rocke-ikonene ble innlemmet i UK Music Hall of Fame.

Med feite 70-talls riff, up-tempo, swinging, rock’n’roll og megalåter som ”Joker & The Thief”, ”Woman” og ”Dimention” vil Wolfmother garantert løfte taket når de som siste band ut i Hovigs Hangar får æren av å avslutte rockefredagen på Notodden.

Andre nyheter

Se alle nyheter
  • Les nyheten
  • Les nyheten
  • Les nyheten