BUY TICKETS HERE!
MOFO

Jontavious Willis

Spilledag:Friday 06. august 2021
Sted:Test
Tid:00.00

JONTAVIOUS WILLIS

Det skjer mye spennende rundt unge afroamerikanske bluesartister i USA om dagen. Det vil vi i Notodden Blues Festival være med på å gjenspeile. Stadig flere unge artister går tilbake til de dypeste bluesrøttene. Det har nærmest utviklet seg til en slags bevegelse. Det skjer både innenfor akustisk og elektrisk blues. Jontavious Willis og Christone «Kingfish» Ingram er to av artistene som leder an i ungdommens fornyede interesse for tradisjonell svart musikk. Begge er klare for Notodden Blues Festival 2021.

Jontavious Willis er en lysende stjerne innenfor det nye engasjementet for akustisk blues med røtter fra 1920- og 30-tallet. Kanskje bare en gang per generasjon stormer det inn unge artister på den musikalske scenen som leder an og skaper en musikalsk bølge. Jontavious Willis er en sånn artist.

Grammy-vinnende artister som Taj Mahal og Keb’ Mo’ har oppdaget Jontavious Willis og løfter han fram. Begge har vært sentrale som produsenter på Willis sin Grammy-nominerte gjennombruddsplate, «Spectacular Class». «Jontavious Willis, that’s my wonderboy,» sier blueslegenden Taj Mahal. Jontavious Willis er den nye kongen av akustisk blues og skal spille to dager på Notodden Blues Festival 2021.