Festivalpass, dagspass og billetter

Nå er det bare noen små uker til vi er samlet på Notodden til årets blåeste dager, og vi i administrasjonen og frivilligforeningen gleder oss utrolig mye til å ta dere i mot!

Pass og billetter går som varmt hvetebrød om dagen, og det begynner nå å haste å kjøpe pass dersom du enda ikke har gjort det. Vi får mye spørsmål om billetter og pass, og det skjønner vi. Under her finner du en enkel forklaring på billettsystemet vårt.

Under årets Notodden Blues Festival, har vi flere pass- og billettyper. Her er en oversikt over disse:

Festival- og dagspass: Denne billettypen gir deg garantert adgang til Hovigs Hangar og til alle av festivalens scener ved ledig kapasitet. Dersom du ønsker å for eksempel se Beth Hart, The Waterboys eller Uriah Heep i Hovigs Hangar, Damer i Blues eller Telemark Blueslag på Bok & Blueshuset, Bobby Rush på Folk & Blues eller The Norwegian Soulband på Bellman, så kan du det med denne billettypen. Denne gir deg altså tilgang til alle konserter og alle scener under festivalen så fremt det er ledig kapasitet ved de mindre scenene.

Billett til enkeltscener: Dersom det er kun noen få artister du ønsker å se på enkelte scener, enten det er Bok & Blueshuset, Myrens dam, Folk & Blues, Bellman eller Rootsville, så kan du kjøpe en billett til de enkelte scenene.

Billett til enkeltkonserter: Det er mulig å kjøpe enkeltbillett til noen av konsertene under årets festival. Det er konserten i Heddal Stavkirke, Notodden Kirke, den siste konserten i Hovigs Hangar fredag (Wolfmother) og lørdag (Hellbillies).

Andre nyheter

Se alle nyheter
  • Les nyheten
  • Les nyheten
  • Les nyheten