Første artistslipp til jubileumsfestivalen i 2023

Notodden Blues Festival feirer 35-årsjubileum i 2023. I dag slippes de første artistene til jubileumsfestivalen. Beth Hart, Bernhoft, Vanessa Collier, Hellbillies, KnockOut Greg & the Scandinavian Blue Flames, Damer i Blues, Notodden Blues Band, Terry Lehns og Dr. Bekken & Richard Gjems er alle klare til Notodden 3. – 6. august 2023. Julesalget på rabatterte earlybird-billetter start også i dag.

«Dette er et slipp med kjente og kjære artister som er godt forankret i vår festivalhistorie både på internasjonalt, nasjonalt og lokalt nivå, samt at publikum får oppleve sanger, saksofonist og bandleder Vanessa Collier i Norge for første gang,» sier festivalsjef Jostein Forsberg.

Det var magisk stemning da Notodden Blues Festival var tilbake i full størrelse sist sommer. Publikum og artister koste seg i en festival som alle mente minnet om tidligere tiders festivaler. Det var gateblues, bakgårdsblues, småklubber, ungdomsscener, bluescruise, store konserter, gratist festivalfrokost og et festivaltorg som rett og slett kokte av stemning, mennesker, mat og musikk.
Neste sommer inviterer Notodden Blues Festival til stort 35-årsjubileum første helgen i august. Nå lanserer Notodden Blues Festival de første artistene til jubileumsfestivalen, og åpner samtidig det tradisjonelle juletilbudet på billetter.

Andre nyheter

Se alle nyheter
  • Andrew Strong
    Les nyheten
  • Uriah Heep
    Les nyheten
  • Bobby Rush
    Les nyheten