Jonas Fjeld til «Somliga»konserten

Jonas Fjeld til den tradisjonsrike «Somliga»-konserten under Notodden Blues Festival 2023!

Det er duket for en konsertopplevelse av de helt store når den folkekjære artisten Jonas Fjeld med band kommer til årets «Somliga-konsert» når Notodden Blues Festival 2023 avsluttes søndag 6. august med festivalens tradisjonelle gratiskonsert «Somliga går med trasiga skor».

Artister kan ikke pensjonere seg, selv når de passerer 70. Det handler om å fortsette så lenge det er pust i lungene, så lenge det er følelser å formidle, og så lenge det er et publikum der ute som vil lytte. Jonas Fjeld er i den heldige posisjonen at han både har skaperkraften intakt og evnen til å fortsette. Samtidig har han et stort publikum som vet å sette pris på en artist som alltid innfrir og overrasker. 70 år er ingen alder i dag, selv ikke for en artist. Det var en tid da man regnet med at artister måtte gi seg når de passerte 40, men heldigvis har tidene forandret seg. Nå blir «godt voksne» artister respektert for sin kunst og beundret for sin utholdenhet. Jonas Fjeld har i aller høyeste grad vært med på denne utviklingen.

«Somliga går med trasige skor» er et samarbeid med norsk fagbevegelse tilknyttet LO og er et elsket arrangement under festivalen som årlig besøkes av 3000-5000 gjester.

«Med Jonas Fjeld og hans eminente band på scenen så blir dette en perfekt søndagskonsert på Notodden,» sier Forsberg.

Andre nyheter

Se alle nyheter
  • Les nyheten
  • Les nyheten
  • Les nyheten