Dana Fuchs & The Amy Winehouse Horn Section

Dana Fuchs & The Amy Winehouse Horn Section

DAG : LØRDAG 4. AUGUST 2018 SPILLESTED : Hovigs Hangar TID : 00.30

Dana Fuchs trenger egentlig ingen introduksjon. Hun er blitt en av våre mest poplulære og mest elskede artistene på Notodden Blues Festival noen sinne. Hun har stått på de største scenene våre og i år gjør hun det igjen!

Dana Fuchs ga nettopp ut sitt fjerde album, "Love Lives On" og med det albumet, tatt en ny musikalsk vending. Med "Love Lives On" har Dana brukt sin egen historie som inspirasjon og reist til Memphis for gjøre det selvutleverende albumet en realitet. Dana har denne gangen skrevet låter med hjertet på utsiden og gått tilbake til røttene sine, soulen og gospelen fra sin egen barndom. Dette er en ny og nedstrippet Dana Fuchs. Denne karakteristiske, kraftige stemmen og det store, krøllete håret er det samme, men det er en voksen og reflektere Dana som nå kommer tilbake til Notodden under årets festival. Hun har selv sagt om dette albumet; “I sure hope those who’ve been with me all along will feel as passionately as I do about it. And that those who have yet to hear me will now come on board. Love Lives On is almost like a second child to me. It’s who I am at this moment in time, captured on tape…”

Dana kommer for å lage fest i Hovigs Hangar! Forsterket med blåserekka til Amy Winehouse og nytt album og nye låter i kofferten, vil denne gjengen lage den perfekte avslutningen på en knallsterk festivallørdag. Dana Fuchs har trollbundet tusenvis av publikumere på Notodden opp gjennom årene. Forventningene er store og vi gleder oss nå til å oppleve "nye Dana" med utvidet bandbesetning. Dana sier følgende om det nye albumet: "This album is all about hope and perserverance. It's a New beginning for me in every way..." Gå for all del ikke glipp av det som blir hennes eneste konsert i Europa i sommer med dette storformatet.