Govt Mule

Govt Mule

DAG : LØRDAG 4. AUGUST 2018 SPILLESTED : Hovigs Hangar TID : 22.30

Gov't Mule med sjeldent Norgesbesøk!

Den genierklærte supergitaristen og mangeårige Allman Brothers-medlem, Warren Haynes, kommer på et ekstremt sjeldent Norgesbesøk når han spiller med Gov't Mule på Notodden Blues Festival lørdag 4. august. Gov't Mule er Sørstatsrockens fremste fanebærere og kommer denne gang til Europa eksklusivt for Notodden Blues Festival.

"Vi er stolte av å kunne presentere en sjeldenhet som Gov't Mule for det norske musikkpublikummet. Vi har hatt mange henvendelser fra folk som ønsker å se "Mule", som fansen kaller dem. Dette er en gavepakke til Allman Brothers-tilhengere og til alle de i Norge som liker Sørstatsrock som Blackberry Smoke, Tedeschi Trucks Band eller The Black Crowes", sier festivalsjef Jostein Forsberg.

Med eksklurisve anvn som Bonnie Raitt og Gov't Mule fremstår Notodden Blues Festival i år nok en gang som en festival med egenart og integritet. "Vi har en egen profil og skiller oss ut i den norske festivalfloraen", sier festivalsjefen.

Warren Haynes spilte på Notodden Blues Festival i 2011. Da skapte han magi foiran 5000 mennesker på brygga. Siden den gang har Haynes sin stjerne bare vokst, uten at han har kommet tilbake til Norge før nå.

Gov't Mule var ikke ment å ha lang levetid når det ble dannet i 1994. Warren Haynes, som startet gruppa med nå avdøde Allman Brothers Band-medlem Allen Woody, betraktet Gov't Mule som et sideprosjekt til The Allman Brothers og ingenting mer. Det som egentlig var ment å vare kun ett år, er nå, tjuefem år senere, et av Sørstatsrockens aller største band og merkevarer- Deres suksess er bygd på en enorm musikalitet og deres egen mesterlige blanding av rock, blues, soul, jazz og country.

Warren Haynes og bandkameratene Jorgen Carlsson, Matt Abts og Danny Louis er midt i landseringer av sitt tiende studioalbum, Revolution Come... Revolution Go. Plata er allerede bandets mestselgende album til nå.