The BigBlue

The BigBlue

DAG : ONSDAG 1. AUGUST 2018 SPILLESTED : Club Teledølen TID : 00.00

The BigBlue er en kvartett fra Lillestrømområddet som ble etablert i 2010. De har skaffet seg en stor og lojal tilhengerskare og er for alvor i ferd med å slå igjen på store deler av Østlandet. The BigBlue er kjent som et bluesrock band med et helt eget uttrykk, og er et band du bør oppleve denne kvelden på Teledølen når de nå er aktuelle med en ny plate i 2018.

The BigBlue hadde CD-release på Notodden Bluesfestival 2014 som høstet både terningkast 4 og 5. Medlemmene har lang fartstid fra andre band med forskjellige stilarter. Dette har resultert i at The BigBlue er blitt kjent for å ha skapt sitt helt eget uttrykk. Med seg i bagasjen har de egne låter som utgjør brorparten av repertoaret, samt en håndfull coverlåter som ikke nødvendigvis er kjent for alle. Fronfigur og låtskriver Trond Ihlen er kjent for sitt eminente gitarspill og sin rå vokal. 

The BigBlue består av: Trond Ihlen (Gitar/vokal/munnspill), Per Johannesen (bass), Ingar Johannesen (trommer/kor) og Tino Betti (piano/orgel/gitar/vokal).