VINTAGE TROUBLE

VINTAGE TROUBLE

DAG : LØRDAG 4. AUGUST 2018 SPILLESTED : Hovigs Hangar TID : 20.30

Endelig er det klart for Vintage Trouble på Notodden Blues Festival. En halsbrekkende syntese av klassisk soul, blues og rock & roll.


Vintage Trouble er et av de tøffeste bandene innenfor vår sjanger om dagen, og deres eksplosive og høyenergiske konserter byr publikum på kruttsterke låter og uforglemmelig opplevelser på rekke og rad. På sin magiske måte serverer Vintage Trouble musikk som tilfredsstiller alle de som elsket Rival Sons sin konsert på Notodden i 2015, så vel som de som har Wee Willie Walker sin fantastiske konsert i 2016 som et av sine desiderte festivalhøydepunkt. En slik musikalsk forundringspakke skulle ikke være mulig, men det er akkurat det tryllekunstnerne i Vintage Trouble har klart å sy sammen. Derfor har de nå etablert seg som en stor publikumsfavoritt på konsert- og festivalscenene verden over. 

Vintage Trouble har de senere årene blitt valgt ut som oppvarmere på verdensturneer for band som AC/DC og The Who. De har tatt publikum med storm med deres energi og frekke evne til å spille Led Zeppelin-inspirert rock i det ene øyeblikket og Al Green-inspirert soul i det neste. Vokalist og frontmann, Ty Taylor, er bergtar folk med sin framtoning som fremstår som en blanding av James Brown, Otis Redding og Tina Turner. Vintage Trouble er et perfekt for å sette fyr på publikum på Notodden Blues Festival på lørdag kveld. Dette blir en uforglemmelig opplevelse som man ikke må gå glipp av!

SE PÅ YOUTUBE


Lytt på spotify


Artist linker

Programmet Artister a-å