Kjøp billetter nå
BigBang

BigBang

Spilledag:Saturday 06. august 2022
Sted:Hovigs Hangar
Tid:15.00

BIGBANG

BigBang åpner festivallørdagen på Notodden. Det setterstartpunktet for det som blir en fantastisk lørdag i Hovigs Hangar. Etter BigBang går det slag i slag i Hovigs Hangar med Mike Zito Big Blues Band with Kat Riggins, CC Cowboys, Jimmie Vaughan og Vintage Trouble, før det hele avsluttes med Erlend Ropstad. Det er herlig å kunne annonsere at Notodden Blues Festival blir en del av sommerens festivalturne til dette populære bandet.

Publikum på Notodden har tidligere vist at de setter stor pris på Øystein Greni & Co. Allerede i 2000 trakk BigBang fullt hus til sin konsert på Notodden Blues Festival. Siden da har de gledet vårt publikum mange ganger. Når vi nå kan ønske publikum tilbake på festival er det helt nydelig å kunne presentere dem for BigBang. Dette blir med på å skape folkefest.

Med klassikere som «Girl In Oslo», «Wild Bird», «Fly Like A Butterfly» og «Glory Chord» på løpende bånd vil BigBang sikre topp festivalstemning i Hovigs Hangar allerede fra tidlig ettermiddag lørdag 6. august.