Kjøp billetter nå
CC Cowboys

CC Cowboys

Spilledag:Saturday 06. august 2022
Sted:Hovigs Hangar
Tid:18.45

CC Cowboys returnerer til Notodden på festivallørdagen etter en fantastisk konert under sist sommers reduserte pandemi-utgave. Det var allsang, jubel og publikum danset ved sitteplassene sine. Nå er meter’n borte. Nå kan vi danse, stå tett i tett ved scenen og synce av full hals. Det er publikum på Notodden gode til. Det ville vi gjerne at både publikum og CC Cowboys skulle få oppleve. Vi ønsker at dette populære bandet skal få komme tilbake å oppleve fullt trøkk i Hovigs Hangar. Det skjer nå!

CC Cowboys har i 30 år vært garantister for norsk rock av ypperste kvalitet. De har oppnådd en rekke utmerkelser, fått tildelt gull- og platinatroféer, hatt tusenvis av spillejobber og har en imponerende rekke hitlåter på samvittigheten.

Sommeren 2018 kom bandets ellevte studioalbum “PERFEKT NORMAL”. Et album der de går tilbake til røttene og rendyrker det direkte og dynamiske uttrykket vi kjenner fra konsertene deres. De har spilt inn dette materialet mer eller mindre live i studio, og det kan høres på energien og nerven i både fremførelse og måten opptakene er gjort på. CC Cowboys har på denne platen latt seg inspirere av spontaniteten og råheten fra 60/70-tallets klassiske rock-innspillinger, men gjort det med en moderne tilnærming.

Flere av låtene ble sluppet som singler, og ble godt eksponert på norske radiostasjoner. Låten “Jeg vil vite alt” er en låt med et universelt tema, som alle kan kjenne seg igjen i, og det er Grønneberg på sitt aller beste: - Fortell meg om det stedet du kommer i fra, om gatene og vennene og din mor og din far, om ungdomstid og opprør og den første kjærlighet, var det ved første blikk eller en du kjente fra før, jeg vil vite alt.