Kjøp billetter nå
DeLillos

deLillos

Spilledag:Thursday 04. august 2022
Sted:Hovigs Hangar
Tid:23.45

deLillos er et av tidenes mest populære norske band. De regnes som en av «De fire store» i norsk rock, og er hedret med innlemmelse i Rockheim Hall of Fame for sin store betydning og fantastiske karriere.

I tre tiår har Lars Lillo-Stenberg, Lars Fredrik Beckstrøm, Lars Lundevall og Øystein Paasche levert oss en jevn strøm av kvalitetsuttrykk både tekstlig, musikalsk og kreativt. De har hele tiden vært kompromissløse i stil og tro mot sitt univers. Alle har hørt om og kjenner folkekjære låter som Kokken Tor, Neste Sommer, Suser av gårde, Smak av honning og Tøff i pysjamas.

deLillos ble dannet i 1984 av gitarist og vokalist Lars Lillo-Stenberg, bassist og vokalist Lars Fredrik Beckstrøm og trommeslager Rune Lindstrøm. Bandet er kjent for sin suksessrike låtkatalog på norsk, og har vært et av de mest markante bandene i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag.

deLillos fortsetter å markere seg, og deres nye album av året har fått strålende kritikker fra et samlet anmelderkorps. Øyvind Rønning i Dagbladet skrev sågar at «deLillos overgår seg selv» på dette albumet.

deLillos har fått Spellemannsprisen to ganger, henholdsvis for albumene «Neste Sommer» og for «Sent og tidlig». Det er første gang deLillos spiller på Notodden Blues Festival. Med et repertoar som vi alle kan synge til og med et samspill som bare 30 år på veien kan forme, er det bare å glede seg til å oppleve deLillos i Hovigs Hangar torsdag 4. august!