Kjøp billetter nå
Devon Gilfillian

Devon Gilfillian

Spilledag:Friday 05. august 2022
Sted:Bok- og blueshuset
Tid:22.00

Her er et nytt spennende bekjentskap for vårt publikum. Den Nashville-baserte artisten Devon Gilfillian byr på musikk med dype blues, soul og gospel-røtter. Med sin sjeldent sterke vokal og gode entertainer-egenskaper griper Gilfillian sitt publikum på en måte som er kun de største artistene forunt. Devon Gilfilliand er en ung sanger, gitarist og låtskriver som for tiden markere seg sterkt i musikkbyen Nashville. Som gitarist er han dypt forankret i bluesen, mens han som sanger og entertainer opererer i landskapet til artister som Al Green og Marvin Gaye.

Devon Gilfillian fikk en vel fortjent 2021 Grammy-nominasjon for sitt album «Black Hole Rainbow» fra 2020. Tre av låtene fra dette albumet nådde til listeplasseringene 5, 7 og 12 på Billboard Adult Alternative Songs liste. Under pandemien gikk han i studio igjen og spilte inn sin egen versjon av Marvin Gaye sin albumklassiker «What’s Going On». Inkludering av deler av dette repertoaret i hans konserter har vært en stor publikumssuksess.        

Notodden Blues Festival forsøker alltid å lansere noen nye spennende artister for sitt publikum. Dette er en nyhet som du bør få med deg. Soul-blues har begynt å feste seg som en svært populær sjanger hos oss, og Devon Gilfillian er en ung, svart artist som vi er sikre på kommer til å slå an hos veldig mange. Det vil bli southern soul med smakfull bluesgitar og feststemning av det helt sjeldne slaget i Bok & Blueshuset under denne konserten fredag kveld.