Kjøp billetter nå
The Jelly Roll Men

The Jelly Roll Men

Spilledag:Saturday 06. august 2022
Sted:Folk & Bluesstage
Tid:15.30

The Jelly Roll Men kommer endelig tilbake til Notodden Blues Festival etter noen års fravær. Vi vet at mange blant vårt publikum gleder seg til dette gjensynet. The Jelly Roll Men har sin egen stil og publikum elsker dem. De rendyrker den tradisjonelle chicagobluesen. I tillegg til å være svært dyktige utøvere av sin stilart, fremfører de låtene med glimt i øyet og med stor sans for å underholde. Med det har bandet skaffet seg et svært lojalt og tallrikt publikum.

The Jelly Roll Men spiller old school, low down blues slik svært mange elsker å få servert sin blues. Deres live-opptredener er en komplett pakke. Alt fra lyden, dresskoden og den rette følelsen. De fremfører gamle klassikere slik vi kjenner dem. Deres egne originalkomposisjoner blir holdt i samme stil. The Jelly Roll Men er gjennomført og publikum elsker det – enten de spiller på den norske landsbygda, i hovedstaden, i Memphis, Tennessee eller på festivaler i Danmark og Sverige.

The Jelly Roll Men oppgir inspirasjonskilder som Big Walter Horton, Lightnin' Hopkins, Little Walter, Slim Harpo, Otis Spann, Muddy Waters, Jerry McCain, T-Bone Walker, Lafayette Thomas og Willie Dixon. Dette er ekte vare, og de er på oppdrag for å sikre at kunsten å spille tradisjonell blues overlever.

The Jelly Roll Men er: Petter Skoglund (trommer), Ole Martin Røsten (ståbass), Øyvind Stølefjell (piano/vokal), Thomas Grim Thorvaldsen (gitar/vokal) og Kent Erik Thorvaldsen (vokal/munnspill).