Kjøp billetter nå
Little Stevens Blues School bandcamp 1

Little Steven's Blues School

Spilledag:Friday 05. august 2022
Sted:Amfiet
Tid:12.45

Spilledag:Saturday 06. august 2022
Sted:Amfiet
Tid:12.45

Spilledag:Wednesday 03. august 2022
Sted:Bok- og blueshuset
Tid:20.00

Notodden Blues Festival har arrangert bandseminar for ungdom hver sommer siden 1989.

Det gjør Notodden Blues Festivals Bluesseminar til det mest vellykkede og lengstlevende musikktiltak av sitt slag for denne aldersgruppen. Blant tidligere deltakere finner man suksessfulle artister som Amund Maarud, Kid Andersen, Odd Nordstoga, Vegard Tveitan, m. fl.

Sommeren 2015 fikk vi besøk av Steven van Zandt, “Little Steven”, kjent bl.a. som gitarist i Bruce Springsteens E. Street Band og ikke minst fra TV-serien “Lilyhammer”. Han engasjerer seg sterkt i arbeid for ungdom og musikkopplæring i USA og har bl.a. grunnlagt The Rock and Roll Forever Foundation (RRFF) med Little Steven, Bruce Springsteen, Bono, Jackson Browne og Martin Scorsese i styre. Samarbeidet med Little Steven har økt attraktiviteten og styrket innholdet ytterligere i dette unike musikktilbudet.

Med overgangen til Little Steven’s Blues School har Notodden Blues Festival inngått samarbeid med Europas Blues Senter. Det har blant annet ført til at vi har kunnet utvide tilbudet og arrangere to kurs med ulike målgrupper. Band Camp 1 (alder 13 – 18) baserer seg på den eksisterende og velutprøvde modellen, og Band Camp 2 for litt eldre ungdom (alder 19 – 26), som er et tilbud for viderekomne og er spisset mot en musikerkarriere.

 

Little Stevens Blues School bandcamp 2 spiller på amfiet fredag 12.45, og bandcamp 1 spiller på samme scene lørdag 12.45.