Kjøp billetter nå
Ni Liv

Ni Liv

Spilledag:Saturday 06. august 2022
Sted:Rootsville
Tid:22.45

Ni Liv er et americana-band fra Bø og Midt-Telemark med musikk i landskapet i – og rundt sjangerene americana, countryrock og folkrock. Ni Liv spiller originale låter, og framfører tekster på dialekt og har siden oppstarten i 2003 spilt over 500 konserter rundt i Norge og gitt ut hele 7 album. Plata Langhelg fra 2011, ble nominert til Spelemannspris i kategorien; Country.

Bandet har vært lista på P1´s spillelister hele 11 ganger. Låter som "Håkken e du», "Det var den gong», «Kastanjehår», "Merkeband", "Gruble i kor" og "Ikkje spør" blir fremdeles spilt på Norgeskanalen og andre riksdekkende radiostasjoner.

Høsten 2020 ble albumet «Tell til tjuge» sluppet, som også er tittelen på en av sangene på plata, forteller noe om at Ni Liv ikke bare har tenkt seg som denne gongen – dem har tenkt seg godt om. 

Frontfigur Jon Solberg skriver tekster som gir et usminka blikk på livet, kjærligheten og tida vi lever i. Ordene er forankret i kjent tematikk som bygdekultur, skog og fjell, bil og landeveg. Ni Liv er et perfekt band for vår Rootsville-scene.