Kjøp billetter nå
Stage Dolls

Stage Dolls

Spilledag:Friday 05. august 2022
Sted:Hovigs Hangar
Tid:23.30

STAGE DOLLS

Stage Dolls er folkekjære og for lengst legender i norsk rock. De er viden kjent for sine tunge gitarriff og fengende rockelåter. Stage Dolls er alltid et populært innslag på enhver festival. Deres tette samspill og kjente riff og refrenger skaper alltid høy feststemning og allsang  foran scenen på deres konserter. Torstein Flakne og gjengen har lagt pandemien bak seg og har en pakket konsertsommer foran seg. Stage Dolls er innrullert i «Rockheim Hall of Fame» sammen med artister som Åge Aleksandersen, Dum Dum Boys og deLillos, m.fl. og er en perfekt avslutter av årets rockefredag på Notodden Blues Festival.

 

I 2022 er det 40 år siden Torstein Flakne, Terje Storli og Erlend Antonsen for første gang spilte sammen i samme band. Men…. det var først på nyåret i 1983 at de skiftet navn til Stage Dolls og legenden var født. Albumene kom på rekke og rad, og klassikere som Soldiers Gun, Love Dont Bother Me og Wings Of Steel ble landeplager som lever i beste velgående den dag i dag. I 1989 kom Love Cries og banet seg vei på de amerikanske hit-listene. Love Cries gikk til nr. 46 på Billboard og helt opp til topp 3 på AOR Radio Chart.

 

«Det var visst bare Aerosmith og Motley Crue foran oss, forteller Torstein Flakne, men det er forsåvidt greit :) - og vi må innrømme at det var ganske stort for tre «guta» fra Trøndelag å cruise nedover Freeway 101 mot Los Angeles og hørLove Cries radioen». Love cries åpnet opp for to hektiske år med turnering i USA for Stage Dolls.

 

Stage Dolls nektet å gi seg da grunge-musikken kom for fullt på 90-tallet, og serverte oss Hard To Say Goodbye i 1994, en sang som i tittelen sier alt om hva disse gutta står for. Stage Dolls gir seg ikke, de sier ikke farvel, men kjører på med triple Marshaller og fete refrenger som publikum har lært å elske.

 

2022 blir et langt år med konserter og festivaler for Stage Dolls. Ryktene sier også at ny musikk kan være på gang. Det er mange som er glade for at Norges mest hardt-arbeidende rockeband suser videre og gir oss 100% på alle konserter. Notodden Blues Festival blir ikke noe unntak!