Kjøp billetter nå
Vintage Trouble

Vintage Trouble

Spilledag:Saturday 06. august 2022
Sted:Hovigs Hangar
Tid:22.45

VINTAGE TROUBLE

I samme minutt som Vintage Trouble gikk av scenen etter en fantastisk konsert på Notodden Blues Festival i 2018 kom kravene fra publikum om at dette bandet måtte komme tilbake. Kun et fåtall hadde hørt om Vintage Trouble før konserten. Plutselig var de på alles lepper.

Konserten hadde vært en kaskade av energi, svette, «crowd surfing», allsang og en applaus som ingen ende ville ta. Det er derfor vi med sann glede og jubel i øynene nå kan annonsere at kraftverket Vintage Trouble returnerer til Notodden Blues Festival og Hovigs Hangar for en eksklusiv Norgeskonsert lørdag 6. august.

Vintage Trouble er en halsbrekkende syntese av klassisk soul, blues og rock & roll. De er et av de tøffeste bandene innenfor vår sjanger akkurat nå. Deres eksplosive og høyenergiske konserter byr publikum på kruttsterke låter og uforglemmelig opplevelser på rekke og rad.

Med trollmannen Ty Taylor i spissen vil Vintage Trouble garantert tilfredsstille alle som vilt elsket Rival Sons sin konsert på Notodden i fjor sommer.

 

Vintage Trouble har mer enn 3000 konserter på samvittigheten og har finslipt sitt håndverk som oppvarmere på verdensturneer for band som AC/DC, The Rolling Stones, Lenny Kravitz, Bon Jovi og The Who. De bergtar publikum med sin energi og frekke evne til å spille Led Zeppelin-inspirert rock i det ene øyeblikket, smektende Al Green-type soul i det neste før de de i pur glede dundrer løs i underholdende og feststemt pop ala Bruno Mars. Vintage Trouble innehar en musikalsk trylleformel som vinner dem nye fans, såkalte Troublemakers, etter tre låter på hvert nytt sted som de kommer til.

 

Vokalist og frontmann Ty Taylor fremstår som en salig blanding av James Brown, Otis Redding og Tina Turner. Det er med på å gjøre Vintage Trouble til det perfekte bandet til å sette fyr på et feststemt publikum på Notodden Blues Festival på lørdag kveld. Deres konserter etterlater seg intet mer å ønske. Vintage Trouble på Notodden 2022 blir garantert nok en uforglemmelig opplevelse!