Kjøp billetter nå
Claudia Scott
MOFO

Claudia Scott

Spilledag:Saturday 07. august 2021
Sted:Folk & Bluesstage
Tid:00.00

CLAUDIA SCOTT & BAND

Claudia Scott overøses med lovord om dagen både for hennes plateutgivelser og konserter. Scott ga ut sitt første soloalbum i 1992 og har utrettelig banet vei og vært i førersetet for det som nå er blitt den populære musikkformen Americana, en fellesbetegnelse for musikk som inneholder rock, rhythm & blues, country og folk. Claudia Scott har bare blitt tøffere med årene i sitt musikalske uttrykk, og omtales nå i norsk musikkpresse som «Rockens Førstedame» og «Norges Americanadronning». 

Som musiker og låtskriver er Claudia Scott en uredd artist som har våget å gå sine egne veier i søken etter egen musikalsk identitet. Hun har en rekke kritikerroste album bak seg som har gitt henne to Spellemannpriser og en lang rekke Spellemann-nominasjoner. På toppen av dette har Claudia Scott mottatt tre prestisjetunge låtskriverpriser i USA.  

Claudia Scott har hatt det travelt på både det kreative planet og livefronten siden sitt comeback i 2014 med albumet «Follow The Lines», et album som skaffet henne en velfortjent Spellemannspris. I fjor var hun en av artistene i det populære programmet «Hver gang vi møtes», noe som medvirket til at enda flere fikk øynene opp for denne fantastiske artisten.  

Claudia Scott er en av våre mest produktive låtskrivere. Albumene «Follow The Lines» (2014) og «Let The Ribbons Fly» (2016 ) fikk anmelderne til å kaste både 5`ere og 6 ´ere. Claudia Scott sitt 8 soloalbum «Restless Soul» kom i fjor høst. Albumet har fått brakanmeldelser i pressen med terningkast 5 og 6 på rekke og rad, noe som gjorde henne til en enda mer populær og ettertraktet liveartist. 

Det er på veien Claudia Scott trives best, og hun har evnen til å bergta publikum enten hun er helt alene med gitaren, som duo eller med fullt band. På konserten på Notodden lørdag 7. august er det Claudia Scott med band som gjelder. Det blir garantert en forrykende konsert fra første til siste tone.