Kjøp billetter nå
Dance With A Stranger
MOFO

Dance With A Stranger

Spilledag:Thursday 05. august 2021
Sted:Hovigs Hangar
Tid:00.00

DANCE WITH A STRANGER

Dance With A Stranger fikk sitt virkelige gjennombrudd i 1988. Samme år som Notodden Blues Festival ble arrangert for første gang. Da fikk bandet Spellemannprisen for debutalbumet Dance With A Stranger som solgte i imponerende 125 000 eksemplarer. De fikk nok en Spellemann i 1989 for sitt  oppfølgeralbum «To». Dance With A Stranger ble nå landets kanskje største band og ble hedret med prisen «Årets Spellemann» under Spellemannprisen i 1991. 

Karrieren har fortsatt gjennom alle disse årene med noen opphold i perioder. Disse oppholdene har gjort det mulig for frontfigurene Frode Alnæs og Øyvind «Elg» Elgenes å gjøre det stort med egne karrierer. Deres suksess og sentrale plass i rampelyset har vært med på å ytterligere styrke Dance With A Stranger sin posisjon som et av Norges mest populære konsert- og festivalband.

I 2020 skal Dance With A Stranger gjennomføre en del spesielt utvalgte konserter og Notodden Blues Festival en av disse. Denne gang kommer herrene Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen i en frisk og revitalisert utgave utvidet med blåserekke godt tilpasset festivaler som Notodden Blues Festival

Dance With A Stranger byr selvfølgelig på de store hitlåtene som vi alle kjenner som Everyone Needs a FriendThe Invisible Man og Dance With A Stranger, men de byr også på fornyet innpakning og oppdaterte arrangementer av de andre låtene fra deres veltrimmede repertoar som er blitt konsertfavoritter gjennom årevis med turnering landet rundt.

Dance With A Stranger henter sin inspirasjon fra blues og jazz, soul, rock og pop, og responsen på konsertene fra både presse og publikum viser at bandet har beholdt sin aktualitet og fremdeles er i en særklasse blant Norges mest populære band. Dance With A Stranger spiller på festivalens åpningsdag torsdag 5 august.