Kjøp billetter nå
Di Derre
MOFO

Di Derre

Spilledag:Saturday 07. august 2021
Sted:Hovigs Hangar
Tid:00.00

DI DERRE

«Det Går Fint» sang Jo Nesbø på Di Derre sitt foreløpig siste studioalbum «Høyenhall» i 2018. Det kan saktens være en god trøst og en fin følgesang i denne utfordrende tiden og til denne sommerens festivaler. Dette blir en spesiell sommer og alle slags festivaler kan så definitivt trenge innslag av Di Derre sine allsangfremkallende låter. Hvis forholdene tillater festivaler, så kan vi for en stakket stund med fordel legge noen av sjangerprinsippene til side og åpne opp arrangementene våre for alle. La oss denne sommeren, mer enn noen gang, lytte til hverandres favoritter og skape magi i åpenhet og samhold.

Di Derre har vært et av Norges mest folkekjære band i så mange år at de kan kalles en institusjon i norsk musikkliv. Med Jo Nesbø som frontfigur og Unni Wilhelmsen nå tydelig og veletablert i bandet, er Di Derre mere populære enn noen gang. Bandet har utallige velkjente hits og kan bli en av konsertene som samler hele Notodden tidlig på festivallørdagen før det hele fortsetter med kjente og kjære bluesartister som Jimmie Vaughan, Kenny Wayne Shepherd og Vintage Trouble.

Sommeren 2019 spilte bandet tre utsolgte konserter sammen med selveste KORK på Frognerseteren Amfi i Oslo, en suksessforestilling som ble innspilt og sendt på NRK1 i beste sendetid, og albumet Di derre og KORK – Live i Marka ble sluppet i november. Også i år har Di derre allerede solgt ut første julekonsert på Sentrum Scene, og det er bare et tidsspørsmål før ekstrakonserten også selges ut.

Det er duket for folkefest og sol i teltet når Di Derre går på scenen og gir oss sanger som «Rumba Med Gunn», «Jenter», «Børs Cafe», «Faren Til Ivar» og «Det Går Fint» på tidlig kveldstid lørdag 7. august.

Di Derre består i dag av Jo Nesbø (vokal, gitar), Unni Wilhelmsen (gitar, vokal), Magnus Larsen jr. (bass), Espen Stenhammer (trommer), Halvor Holter (tangenter), og Lars Jones (gitar).