Kjøp billetter nå
Kid og Lisa
MOFO

Kid Andersen & Lisa Leuschner Andersen

Vår norske USA-stjerne, Kid Andersen, blir «Artist in Residence» på årets festival. Denne gang får publikum også møte hans meget talentfulle kone, Lisa Leuschner Andersen. De vil holde egne konserter med eget norsk band. Som «Artist in Residence» blir Kid Andersen også å se med andre artister på festivalen og som gjesteinstruktør på Little Steven’s Blues School. Andersen er nok en ang nominert til Blues Music Awards 2021 i USA i kategorien «beste bluesgitarist». Vi gleder oss til å se han hjemme på Notodden igjen.

 

Lisa Leuschner Andersen er Kid Andersens kone, og det er første gang hun får en så tydelig posisjon i vår programmering. Det er sannelig på tide. Lisa er født til å synge. Hun fikk sine første oppdrag som sanger med storbandet Robin Anderson Big Band når hun var bare 7 år gammel, og hun har gjort seg bemerket for et bredt publikum gjennom markante TV-opptredener i «American Idol» og «Showtime at the Apollo». Lisa har vært med på 50 albuminnspillinger i USA bare de siste 10 årene.

 

Under pandemien har Kid og Lisa vunnet mange nye fans med stadige strømmekonserter på nettstedene «Greaseland Live» og «Can’t Stop the Blues». Opptredenen på Notodden Blues Festival blir deres første ordentlige tur «ut av hiet» siden Covid19-lockdown’en begynte for over et år siden. Både Kid og Lisa planlegger og lanserer sine nye plater på Gulf Coast Records på Notodden Blues Festival.