Kjøp billetter nå
Tiger City Jukes
MOFO

Tiger City Jukes

Spilledag:Friday 06. august 2021
Sted:Spillested ikke satt
Tid:00.00

TIGER CITY JUKES

Tiger City Jukes returnerer til Notodden Blues Festival etter flere års fravær. Bandets frontfigur, Knut Eide, har likevel vært å se hvert år på Notodden som en av de musikalsk ansvarlige under Jailhouse Stage på Teledølen Barrikaden Blueskro.

Tiger City Jukes har vært et av Norges ledende bluesband siden starten i 1995. De har syv kritikerroste plateutgivelser bak seg, og musikken deres har utviklet seg i fra stilriktig Chicagoblues på de første albumene mot en mer sumpete rockinfluert musikk på de siste platene.

Tiger City Jukes har mange års turnering utviklet sitt eget særegne musikkuttrykk, og er kjent som et energisk liveband som bestandig leverer varene.

I tillegg til å ha besøkt nesten hvert eneste tettsted i Norge har de også turnert aktivt i Sverige, Danmark og Finland samt at de har turnert i USA og Beneluxlandene. Deres siste plateutgivelse, «Live i Artilleriverkstedet» er filmet og finnes i en 45 minutters film.

Tiger City Jukes er: Knut Eide – vokal, gitar og munnspill; Harald Stokke – gitar og kor; Helge Hovland – gitarer, kor; Atle Rakvåg – bass og kor; Espen Moen – trommer.