Kjøp billetter nå
Vidar Busk

Vidar Busk & the True Believers

Spilledag:Saturday 07. august 2021
Sted:Brygga
Tid:20.15

Vidar Busk gjenforener True Believers og lanserer ny plate

Notodden Blues Festival kan presentere litt av en godbit for bluespublikumet til festivalen 2021. Det er nå klart at Vidar Busk & His True Believers kommer til Notodden med en gjenforent originalutgave av True Believers for å lansere sin nye plate. Den nye plata er produsert av den Grammynominerte, norsk-amerikanske produsenten og gitaristen Kid Andersen. Kid Andersen som opprinnelig er fra Herre i Telemark kom ens æren hjem fra USA for å produsere innspillingen. Albumet er ferdig innspilt og venter kun på å bli lansert på Notodden lørdag 7. august

 

«Det er en stor glede å kunne slippe nyheten om at det blir reunionkonsert og platelansering med originalutgaven av Vidar Busk & His True Believers på den store festivallørdagen lørdag 7. august. Det var hos oss Vidar Busk fikk sitt store gjennombrudd med konsert og lansering av debutplata «Stompin’ Our Feet With Joy» i 1997. Dette er noe som kommer til å glede vårt publikum langt inn i himmelen», sier festivalsjef Jostein Forsberg.

 

Den spektakulære lanseringskonserten på Tapperiet under Notodden Blues Festival i 1997 ble starten på en ellevill suksesshistorie som tok Vidar Busk til stjernehimmelen i norsk musikkliv. Det ble TV-opptredener, nye album, Spellemannpriser og utsolgte turneer på Vidar Busk & His True Believers.

Etter det første albumet ble Vidar belønnet med Notodden Blues Festivals Bluespris. I kjølvannet av det andre albumet «I Came Here To Rock» ble han kåret til årets norske artist under Spellemannprisen 1998. Vidar Busk ble også nominert til Spellemannpris i 1999 i klassen rock for albumet «Atomic Swing».