Kjøp billetter nå
Ticket booth

Billetter

Vi har tegna, skritta opp og tenkt mye i løpet av de siste månedene. Vi har samla de beste av de beste på smittevern og sikkerhet under store arrangementer. Sammen med disse, beredskapen og etatene i Notodden kommune har vi kommet fram til et arrangement som ivaretar sikkerheten til publikummet, de frivillige og artistene våre best mulig.
For å kunne gjennomføre en festival i 2021, er vi avhengig av å ha et stort område med mye plass og mye luft, så i år flytter vi festivalen tilbake til Brygga i Hydroparken. Vi innfører nummererte seter, tydelige adskilte soner med egne innganger, egne barer og egne toaletter. Vi skal og gjøre konserter på Bellman, i amfiet og livescenen på Bok og Blueshuset, i Myrens Dam, Notodden Teater og Blues Cruise. Årets festival er preget av smittevern og sosial avstand. Vi ønsker å gjennomføre en festival som skal være et attraktivt, men trygt, kulturtilbud i en tid hvor vi endelig kan møtes og oppleve live musikk på en scene igjen.
Viktig informasjon angående billetter: På grunn av endringene på årets arrangement, tilbys alle pass- og billettholdere å overføre sine billetter til neste år eller få refusjon. Av smittesporingshensyn innfører vi salkart på årets arrangement. Det vil si at alle vil være nødt til å kjøpe nye billetter til 2021. Dette er pålagt oss av myndighetene og for vårt publikums sikkerhet. Vi jobber nå tett med Ticketmaster for å få ferdigstilt billettsystemet i dag og i morgen. All informasjon rundt kjøpte pass for 2020/2021, kommer direkte på mail til billettkjøperne i løpet av fredag 11.6.
Vi håper å kunne tilby alle billetter til årets arrangement tidlig i uke 24.