Kjøp billetter nå
Ticket booth

Billetter

KORONAPASS
Det er påbudt med grønt koronapass for å inngang på årets arrangement. Grønt koronapass får man ved at man enten er fullvaksinert, når det har gått minst tre uker siden første vaksinedose, immunitet etter gjennomgått koronasykdom de siste 6 månedene, eller ved at man kan vise til en negativ hurtigtest tatt i løpet av de siste 24 timene. Det vil være mulig å ta hurtigtester i Notodden under Notodden Blues Festival. Informasjon om hvor og hvordan dette skal gjøres, kommer når det er avklart med lokale myndigheter.

 

REFUNDERING OG BYTTING AV BILLETTER
Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billettreservasjonen bekreftes. Notodden Blues Festival kan ikke refundere billetter som allerede er kjøpt eller bytte disse mot andre billetter. Skulle arrangementet bli avlyst som følge av koronapandemien, er publikum garantert refusjon på alle billetter. Obs: billettavgift refunderes ikke.

Overføring og refusjon av pass kjøpt til Notodden Blues Festival 2020/2021 kan refunderes frem til 10. juni 2021. Passene kan ikke benyttes under årets arrangement av smittesporingshensyn. 

For refusjon av billetter og pass:

- Logg inn på Min Konto (ved å trykke her: https://www.ticketmaster.no/user/events/upcoming)

- Velg ordren du ønsker å refundere

- Klikk på «Trenger du hjelp med denne ordren?» og følg videre instruksjoner for refusjon

Refunderingsfrist: 10.7.21
NB! Serviceavgifter refunderes ikke.

Ønsker du overføring, send en kort mail til mari@bluesfest.no med kundenummer og ordrenummer så registreres de overført til neste år.

 

INGEN BILLETTER «I DØRA» - BILLETTSALG KUN VIA TICKETMASTER
I år selges det billetter kun på Ticketmaster. Dette er fordi festivalen i år er forpliktet til å kunne utføre smittesporing dersom det skulle være behov for det, og må derfor ha kontaktopplysninger liggende på alle i publikum og opplysninger om hvilke scener de har besøkt. Det vil si at vi ikke stenger billettsalget før konsertstart slik at det vil være mulig å kjøpe billetter så lenge det er konsert dersom det er ledig plass på arrangementet. Vi anbefaler all å ha lastet ned TicketMaster-appen og kjøpe billetter via denne. Kjøp allikevel billetter i god tid og møt opp i god tid til konsertstart så unngår vi kødannelse og trengsel. 

 

FESTIVALPASS IKKE TILGJENGELIG I 2021
På grunn av svært begrenset kapasitet og behov for å gjøre smittesporing på alle arrangementer, vil vi ikke tilby festivalpass/dagspass i 2021, kun enkeltbilletter.

 

RULLESTOLBRUKERE OG LEDSAGERBILLETTER
Billetter til rullestolbrukere kan kjøpes via TicketMaster. På Brygga vil det være egnede områder for rullestolbrukere, disse er merket i salkartet hos TicketMaster. Mot framvisning av gyldig ledsagerbevis kan du ta med deg en ledsager gratis på alle våre konserter. Ledsagerbeviset må framvises ved ankomst, hvis ikke vil full billettpris avkreves. Ledsagerbillet må hentes ut hos Ticketmaster til o,- samtidig som det kjøpes ordinær billett, så også ledsagere blir registrert i systemet. Dette på grunn av smittevernhensyn.