Kjøp billetter nå
Volunteers 2019

Frivillige

Som frivillig er du mer enn bare publikum. Du får mulighet til å se festivalen fra innsiden, være festivalens ansikt utad og skape en uforglemmelig festivalopplevelse for publikum, artister og samarbeidspartnere.

For å få alle godene, må du jobbe minimum 16 timer til sammen fordelt på 2-3 skift. Du får crewpass og tilgang til alle konserter. Du kan oppleve å måtte stå i kø eller komme igjen senere da det kan bli fullt på de mindre stedene. Jobber du mindre enn de 16 timene får du kun dagspass til valgfri dag. I tillegg får du 1 t-skjorte, mat når du er på jobb og avslutningsfest på søndagen.

Når du jobber som frivillig får du ikke bare nye bekjentskaper, men også venner for livet!!

Frivilligcamping er gratis, men du MÅ gi oss beskjed dersom du ønsker dette. Skal du dele teltet med folk som ikke frivillige, da må dere sove på publikumscampen. Det er bare frivillige som kan sove på frivilligcampen.

Det er IKKE mulig å søke hvis du er under 16 år. Enkelte jobber krever at du er fylt 18 år. Dette blir det informert om når du registrerer deg. Vi har ingen øvrige aldersgrense, så si fra til alle du kjenner om å søke jobb som frivillig.

Fyll ut søknadskjema og sjekk at alle opplysninger er riktige før du trykker send. Skjemaet finner du her: 

Påmeldingsskjema

(betingelsene finner du nederst på denne siden) 

Takk for at du vil være frivillig! 

 

 

Våre frivillige grupper

Arrangementsservice;

Dette er vår riggegruppe og er med oss før, under og etter festivalen. Denne gjengen jobber med alt av rigging av festivalens infrastruktur og strømtilførsel til alle scenene, salgsbodene og barene. Gruppa er delt i to; rigg, og strøm. For å jobbe med strømgruppa, må du enten ha elektroerfaring eller utdannet elektriker.

Artistvelferd;

Dette er folka som jobber direkte med artistene som besøker festivalen. Denne gruppa er delt i to, og består av artistservice som er vertskap for artistene, jobber backstage og sørger for at våre gjester har det bra når de er her, og artisttransport som frakter alle våre gjester mellom flyplass, hotell og festival. Her kan det være lurt å ha transporterfaring og være en trygg sjåfør.

Markedsgruppa;

Denne gjengen jobber i salgsbodene våre og selger og bytter billetter og pass til bånd, og selger merchandise for festivalen. Markedsgruppa yter en publikumsservice ved at de også er informasjonskiosk for alle våre gjester.

Servering;

Dette er vår bar-gjeng, og de sørger for den gode stemninga Notodden Blues Festival er kjent for. Disse jobber i alle barene vi har under festivalen fra solrike formiddager til sene nattetimer. Her trengs det ingen forkunnskaper, men du er nødt til å være fylt 18 år for å kunne jobbe i barene våre.  

Vertskap;

Vertskapsgruppa vår er våre serviceverter. Disse tar vare på alle våre gjester mens de er hos oss, svarer på spørsmål og sørger for at gjestene våre har det ordentlig hyggelig. De jobber tett med innleid vaktselskap og nødetater, og ser til at alle har det bra.

 

Betingelser for våre frivillige

Som frivillig er du festivalens ansikt utad. Derfor er det viktig for vi alle er enige om noen betingelser. 

1. Som frivillig, er du den våre gjester møter først. Derfor er det viktig at vi alle gjør det vi kan for å skape uforglemmelige minner for publikummet vårt, men også for våre med-frivillige. 

2. Som frivillig, er du ansvarlig for å møte til dine skift - ferdig skiftet til frivillig-skjorte, edru, mett og klar for innsats! 

3. Som frivillig, er du ansvarlig for å holde dine ledere oppdatert på hva som skjer. Skulle noe skje deg som går utover dine skift, må du informere lederne dine så fort det lar seg gjøre. 

- og sist men ikke minst; 

Som frivillig, skal du også få en opplevelse for livet. Vi håper du ønsker å oppleve vår fantastiske festival fra innsiden, møte andre fantastiske frivillige og få nye musikalske minner. Dette gjør vi sammen alle sammen. Derfor er det viktig for oss at vi fokuserer på samarbeid, gode arbeidsforhold og det å være gode ambassadører for festivalen vår.