Arrangementsservice

Arrangementsservice

Vi er riggegruppa i festivalen. Vårt ansvarsområde er å bygge det meste av infrastruktur før festivalen og ta alt ned igjen når festivalen er over. Alt av matboder, inngjerdinger, strømnett, folk&blues-scenen, og mye, mye mer er det vi som har ansvaret for. Vi har med andre ord nok å henge fingrene i. I tillegg til rigging, har vi også frivillige som jobber som stagehands på Hovigs Hangar, vaktmestertjeneste under konsertene og folk som jobber på lageret. Alle frivillige i vår gruppe deles inn i ulike lag som har hvert sitt ansvarsområde. Vi har mange frivillige fra alle deler av landet som har vært med oss i mange år, men vi har også behov for nye ansikter. Vi har spesielt behov for hjelp på søndag og mandag når festivalen er over. Det er ingen krav til kompetanse for å søke hos oss, men er du spesielt nevenyttig eller har et relevant fagbrev/førerkort er det fint om det nevnes i søknaden.

Gruppen ledes av Olav Aanjesen og Glenn Isaksen. Vi er begge opprinnelig fra Notodden, men bor sammen i et kollektiv i hovedstaden og har vært frivillige i festivalen siden vi var to never store. Olavs far hadde nemlig samme jobb som vi har nå og var ikke redd for å sette oss i arbeid. Vi brenner for både blues og dugnadsånd, og derfor er alltid første uka i august et høydepunkt! Bli med oss og vær med på å skape Europas beste bluesopplevelse!

 

Ta kontakt med Olav eller Glenn dersom du lurer på noe eller vil jobbe i arrangementsservice!Olav: olavaanjesen@gmail.comGlenn: glenn.isaksen89@gmail.com