Artistvelferd

Artistvelferd

I Artistvelferd er vår viktigste oppgave å sørge for at artister og crew som kommer til oss får en god opplevelse under festivalen. Vi er delt inn i tre hovedgrupper: Artistservice, Transport og Hospitality.    

- Artistservice tar seg av artistene og deres backstage, green rooms og «ridere» i henhold til avtaler og kontrakter.

- Transportgruppa henter og bringer artister og crew mellom flyplass, overnattingssted, backstage og scene.

- Hospitalitygruppa passer på at våre sponsorer og gjester ivaretas på best mulig måte gjennom ulike arrangement og tilstelninger. Denne gruppa er ikke åpen for påmelding.


Søker du deg til Artistvelferd, så kommer du tett på pulsen i festivalen. Vi jobber sammen som et team, og du må være fleksibel på arbeidstid, være blid, hyggelig og serviceinnstilt, og alltid være klar til å ta i et ekstra tak der det trengs – uavhengig av rolle! Tempoet kan tidvis være skyhøyt (særlig rett før og under konsertene), men vi skal også ha tid til å gi «det lille ekstra» samtidig som vi er profesjonelle i våre møter med artister, crew, sponsorer og samarbeidspartnere. Vi er en gjeng hvor mange har jobbet sammen i mange år og kjenner hverandre og rutinene godt, men vi har alltid plass til nye ansikt og nye hender! Det er en fordel at du behersker godt nok engelsk til å kunne kommunisere med utenlandske artister og crew.

Artistvelferdsgruppa ledes av en erfaren duo med lang fartstid i festivalen. Leder Tonje Harbek Brokke startet som frivillig i Artistvelferd i 1993, og har vært leder av gruppa siden 2009. Nestleder i gruppa er Geir Olaf Oterholt. Han startet som frivillig i festivalen i 1992, og har, i tillegg til å ha vært en årrekke innenfor artistvelferd/transport, også vært nestleder for de frivillige på festivalen (Frivilligforeningen). Sammen med dyktige teamledere på backstage, transport og hospitality jobber vi for at alle skal ha det GØY på festival – det gjelder også de frivillige J

Vi håper vi ser deg!

Ta kontakt med Tonje eller Geir Olaf dersom du har noen spørsmål!

Tonje: Tonjebrokke@gmail.com

Geir Olaf: geir.olaf@bluesfest.no