Markedsgruppa

Markedsgruppa

Markedsgruppa består av to grupper;  Bluesshop/publikumskontor og Cash & Cashless.

I Bluesshopen på torget og på Bok- og Blueshuset driver vi med salg av festivalartikler og pass/armbånd, samt informasjon til publikum, gjester og artister.

Cash & Cashless-gjengen er de som sørger for at vi alle får handlet det vi ønsker under festivalen - de betjener blant annet cashlessbodene rundt om på festivalområdet.

Bluesshopen er åpen hele festivaluka, fra onsdag til og med søndag. Fordelt på de ulike gruppene i Marked er vi mange frivillige. Vi er en sammensveiset gjeng, og mange kommer tilbake år etter år for å treffes igjen og jobbe for festivalen. i Bluesshopen har det i årenes løp blitt dannet både livslange vennskap og kjærestepar. For å jobbe i bluesshopen eller som cashlessvakt, bør du være blid og vennlig, tåle at det innimellom er litt hektisk, og ønske å yte topp service for festivalens publikum.

Markedsgruppa drives av to flotte damer. Aashild Uglem er leder for gruppa, og jobber hardt for at det skal være hyggelig å være frivillige både i shopen og de andre markedsgruppene. De frivillige hos oss skal ha gode vakter, kjenne litt på "trøkket" - og samtidig få oppleve så mye som mulig av musikk og folkeliv på festivalen. Gruppens nestleder, Merete Fossmo Nesholen er ny av året, men har jobbet som frivillige flere år tidligere og er nå tilbake for å bidra med engasjement og erfaring.

Ta kontakt med Aashild eller Merete om du lurer på noe/ønsker å bli frivillig i Markedsgruppa!Aashild: aashild_1@msn.comMerete: Merete_nesholen@hotmail.com