Servering

Servering

Serveringsgruppa jobber med alt av servering av drikkevarer under festivalen.

Serveringsgruppa er gruppa for deg som trives å jobbe med folk og service, høyt tempo og god stemning!

Under festivalen har vi 7-10 barer hvor våre frivillige serverer fra tidlig formiddag til de fine nattestimer. For å jobbe med servering, krever vi ingen forkunnskaper av deg. All opplæring blir gitt på stedet. Det eneste vi krever er at du er over 18 år, liker folk og er serviceinnstilt. Våre serveringsfolk sørger er med å sørge for den gode stemningen, så her er det viktig med godt humør!

Arbeidsoppgavene går ut på å selge drikkevarer, ta i mot betalingen via våre Cashless-kasser, fylle varer i skap og være gledesspredere!

Serveringsgruppa ledes i dag av Johanne og Patrick, to unge studenter fra både Vestlandet og Nord-Norge. Vi har begge flere år med erfaring med barjobbing og vet at kundeservice i en slik sammenheng, er alfa og omega. Her gjelder det både være rask og sprudlende, og samtidig være flink til å ta vare på både gjester og medarbeidere. Begge er også nye i festivalen, men fryktløse som vi er tar vi utfordringer på strak arm. Vi lover et godt samarbeid, fantastisk stemning og en herlig festivaltid!

 


Ta kontakt dersom dere lurer på noe! 

Johanne: tlf 48189233, mail: johanne.busch.selliseth@gmail.com

Patrick: tlf 93684105, mail: patrick_gulm95@hotmail.com