Billetter

Billetter

FESTIVAL- OG DAGSPASS

Festivalpass-link

Fra 20. november og fram mot jul, har vi førjulstilbud på festivalpass for Notodden Blues Festival 2020. 

Originalpris: 2090,-

Før jul 2019: 1890,- 

Torsdagspass-link

Fredagspass-link

Lørdagspass-link


ENKELTBILLETTER

Priser: 

Priser og billetter til Notodden Blues Festival 2020 tilgjengeliggjøres i løpet av vinteren 2019/2020. 


Rootsville-billetter: 

Rootsville-link


Priser er oppgitt uten billettavgift. 


Billetter og pass til Notodden Blues Festival er tilgjengelig via Ticketmaster sine nettsider og utsalgssteder, med unntak av eksklusive forhåndssalg som kun er tilgjengelig via nett.

www.ticketmaster.no

Telefon: 815 33 133

Alle typer pass og billetter må løses inn i armbånd ved ankomst Notodden. Dette gjøres ved våre publikumskontor på Bok & Blueshuset og på torget. Dette må være gjort før man får tilgang til våre konsertsteder.

Med festivalpass er du garantert adgang på Hovigs Hangar, og alle av festivalens arrangementer, dersom ledig kapasitet. 


Billettbod/publikumskontor

Publikumskontoret på Bok & Blueshuset vil være åpent fra onsdag i festivaluka. Her er det mulig å kjøpe alle typer pass og billetter, med mindre utsolgt. Her kan man også bytte til armbånd.

Publikumskontoret/billettboden på Notodden torg, vil være åpen fra onsdag til lørdag.

Alle billetter og pass som ikke er utsolgt, vil være tilgjengelig her.

Vi oppfordrer alle til å kjøpe pass og billetter på forhånd da vi ikke kan garantere at ledig kapasitet under festivaluka.


Gratis arrangementer

I løpet av festivalen gjøres det flere gratisarrangementer. Disse er åpningsseremonien i Hovigs Hangar, Norsk Blues Unions Bluescup i storsalen i Bok & Blueshuset, Barnas Bluesfestival nede ved Bok & Blueshuset, Eldreblues på Skoland, Jailhouse Stage og Barikaden Blueskro på Teledølen og søndagskonserten i Hovigs Hangar.


Uoffisielle salgssteder

Vi anbefaler ingen å kjøpe via andre salgssteder enn TicketMaster og våre egne utsalgssteder. Kjøp alltid billetter og pass direkte fra arrangør eller billettleverandør. Kjøpte billetter og pass via en uoffisiell leverandør, kan være forfalsket og vil ikke bli refundert eller behandlet av hverken arrangør eller billettleverandør. 


Programendringer

Programendringer kan forekomme. Kansellering av artister/band og påfølgende programendringer vil ikke medføre rett til refusjon av billetten.