Kjøp billetter nå

Erna Solberg åpner festivalen

Det er nå klart at Statsminister Erna Solberg takker ja til å åpne årets jubileumsfestival på Notodden. Notodden Blues Festival arrangeres i år for 30. gang i perioden 3. – 6. august.

«Det er fantastisk flott at Statsministeren har takket ja til å åpne festivalen torsdag 3. august. Vi hadde Statsministeren på toppen av vår ønskeliste som offisiell åpner når vi startet planleggingen av innholdet i vårt 30-årsjubileum. At Erna Solberg takket ja betyr mye, ikke bare for anseelsen til oss som kulturarrangement og institusjon, men også for Notodden og regionen. Vi har fått god hjelp av både Notodden Høyre og Telemark Høyre for å få til dette. Det er godt å ha lokalpolitikerne med på laget på denne måten og er takknemlige for det. Vi skal sørge for at Statsminister Erna Solberg får en kjempefin opplevelse på Notodden,» sier festivalsjef Jostein Forsberg. Kun en gang tidligere har en Statsminister åpnet festivalen. Det var da Jens Stoltenberg åpnet festivalen i 2003.


Jubileumsfestivalen vil presentere mer enn 50 artister fra 9 scener, og på toppen av årets innholdsrike festivalprogram troner de internasjonale stjernene Buddy Guy, Little Steven & the Disciples of Soul, Beth Hart og Joss Stone.