Kjøp billetter nå

Konsertplate fra Notodden 2016 nominert til Blues Music Awards

For mange var konserten med Wee Willie Walker et av de desiderte høydepunktene på Notodden Blues Festival 2016. 

Konserten var så bra at kapellmester Kid Andersen bestemte seg for å gi den ut på plate. Nå er det blitt gjort kjent at plata «LIVE! Notodden Blues Festival, Norway» med Wee Willie Walker & The Greaseland All Stars er nominert til Blues Music Awards I USA i kategorien Soul Blues Album of the Year. Konsertopptaket ble gjort av NRK P1 med Jan Erik Tørmoen og Per Arne Flo som teknikere. Konserten var en spesialbestilling fra Notodden Blues Festival. Norske Kid Andersen var musikalsk ansvarlig, og blåserekken bestod av Telemarksmusikerne Tron Taalesen, Andre Kassen og Vidar Torbjørnsen. 

Det er kjempestas at det blir gjort konserter på Notodden Blues Festival som er så gode at de blir utgitt og lagt merke til på denne måten. Jeg vil også rette en veldig honnør til NRK P1, som gjør noen fantastiske konsertopptak på Notodden. Moro også at dette var et band som vi satte sammen spesielt for Notodden Blues Festival, sier festivalleder Jostein Forsberg.

Det er også grunn til å applaudere at Kid Andersen er nominert til Blues Music Awards i klasse Guitar Player of the Year. Her må han komkurrere med amerikanske gitarister som Joe Bonamassa, Ronnie Earl, Monster Mike Welch og Notoddenaktuelle Bob Margolin. 

Spill den her på Spotify: