Kjøp billetter nå

Monster Mike Welch & Michael Ledbetter til Notodden!

Dette er superbookingen for bluesfolket i 2017. Det eksploderer rundt Monster Mike Welch og Michael Ledbetter akkurat nå i kjølvannet av plateutgivelsen "Right Place, Right Time".

Det vi får presentert fra dem har vi ikke hørt siden glansdagene til Otis Rush, Magic Sam og B.B. King, og sammenlikningene går til det feberhete samarbeidet mellom Buddy Guy og Junior Wells. 

Det hele startet mer eller mindre tilfeldig. Søndag 12. juni 2016 deltok Monster Mike Welch og Michael Ledbetter i en hyllestkonsert til den legendariske bluesartisten Otis Rush på Chicago Blues Festival. Kjemien mellom disse to var så intens og så spontan at det umiddelbart ble klart at disse to supertalentene måtte gjøre noe mere sammen. Nå, under et år etterpå, er de på alles lepper.  

«The Mikes» begynte så smått å spille litt sammen, og det ble naturlig å forsøke seg i studio. Det eksploderte i studio, og nå ser det ut til at årets beste bluesplate i 2017 allerede er ute. "Right Place, Right Time" er resultatet av dette inspirerte samarbeidet, født ut av gjensidig kjærlighet og respekt for den klassiske bluesens storhetstid på 1950- og 60-tallet og artister som Otis Rush, Magic Sam, Elmore James og B.B. King. Platetittelen "Right Place, Right Time" kunne ikke vært mere beskrivende, for det tar av i rakettfart nå for Monster Mike Welch og Michael Ledbetter. De er i øyeblikket rett og slett det «hotteste» som finnes innen bluesen. 
Her hjemme så kjenner vi Monster Mike Welch som mangeårig gitarist i Sugar Ray & the Bluetones og Michael Ledbetter fra bejublede Nick Moss Band. Ledbetter besøkte Notodden Blues Festival så sent som i 2014 med Nick Moss, mens Monster Mike Welch debuterte på Notodden Blues Festival som et 17-årig stortalent under festivalens 10-årsjubileum i 1997. Nå er de til vår elleville jubel tilbake sammen. Dette er en fantastisk booking for årets jubileumsfestival. Du får ikke bedre blues enn dette i 2017!