Kjøp billetter nå

NRK Sommertoget med Fantorangen og Perla til festivalen

Sommertoget ruller inn på Notodden stasjon lørdag 5. august. Lørdagen er festivalens store dag og aktivitetsnivået på sitt høyeste.

«Dette er kjempestas og legger enda en ny dimensjon til den folkefesten som Notodden Blues Festival er. Vi gjør alt vi kan for at dette skal bli et feiende flott familiearrangement,» sier festivalsjef Jostein Forsberg.

Fantorangen og Perla kommer
Bluesfestivalen flytter sitt arrangement «Barnas Bluesfestival» til jernbanestasjonen for å styrke familieprofilen rundt Sommertoget. «Vi starter kl 12.00 med vår underholdning. Da blir det musikk for barna med Oddbjørn Holla og gode venner pluss ansiktsmaling og ballongleker ved «Pippi the Balloon Lady». I tillegg kommer NRK med superpopulære Fantorangen og Perla. I tillegg blir det spørrekonkurranser og andre aktiviteter for hele familien på Notodden stasjon denne dagen. Det er all grunn til å samles på den 100 år gamle stasjonen.

Direktesending
Aktivitetene fortsetter på kvelden når det blir direktesending av «Sommeråpent» på NRK TV mellom kl 20 – 21. Det vil bli gjester fra festivalen og underholdning med både nasjonale og internasjonale artister. Dette blir en fantastisk mulighet til å vise Notodden og Bluesen fra sin flotteste side midt i beste sendetid på NRK.