Kjøp billetter nå

Tidenes festival på Notodden

Årets 30-årsjubileum skapte tidenes festival på Notodden. Det ble solgt 25 000 billetter, og tar vi med gratisarrangementene så var det 40 000 inne på våre konserter i løpet av festivalen. Det er ny rekord!

Aldri før har vi hatt så mange inne på konsert. Vi er kjempefornøyde og takker publikum, frivillige, samarbeidspartnere og musikere for å bidra til en herlig stemning og en fantastisk jubileumsfestival.

Det var knyttet store forventninger til årets mange artister. De innfridde på rekke og rad for en fullsatt Hovigs Hangar. Den 81-årige blueskjempen Buddy Guy viste nesten overmenneskelige ferdigheter og leverte med stor kraft. Little Steven og hans 15 musikere store band, The Disciples of Soul, lagde feststemning da han avsluttet lørdagskvelden. Før det hadde Joss Stone innfridd foran festivalens yngste publikumsgruppe. Blues Mood Revue ble den festkonserten som mange håpet på, og nykommerne Quinn Sullivan og Kingfish viste på imponerende vis at bluesens framtid er i gode hender.  Vi gleder oss til å booke og planlegge ny festival. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til den 31. utgaven av Notodden Blues Festival 2. – 5. august 2018!

Se noen bilder fra jubileumsfestival >