Kjøp billetter nå

Tilbyr gratiskonsert med Bjørn Eidsvåg

Notodden Blues Festival feirer sitt 30-årsjubileum til sommeren og jubileumsfestivalen skal avsluttes med stor gratiskonsert med den folkekjære artisten Bjørn Eidsvåg.

Festivalen har allerede lansert et omfattende program med Little Steven fra Bruce Springsteen’s E Street Band, blueslegenden Buddy Guy og publikumsfavoritt Beth Hart i spissen. Nå blir det også gjort kjent at festivalen byr på gratiskonsert med den populære norske artisten Bjørn Eidsvåg søndag 6. august.

«Bjørn Eidsvåg er en av de mest folkekjære artistene vi har. Han har bred appell og er populære blant publikum i alle aldre. Etter å ha jubilert i tre dager og kvelder med blues av ypperste nasjonal og internasjonal klasse ønsker vi å vise vår takknemlighet til befolkningen i Notodden og omegn med en kvalitetskonsert som kan appellere til alle. Eidsvåg har sanger som står veldig mange svært nær og som blir brukt i mange ulike sammenhenger. Jeg er sikker på at dette vil falle i smak» sier festivalsjef Jostein Forsberg.
  

De siste årene har Notodden Blues Festival arrangert gratiskonserter hver dag under festivalen og med søndagskonserten «Somliga går med trasiga skor» som den store satsingen. Dette blir gjort mulig gjennom et omfattende samarbeid med LO og ulike forbund og fagforeninger tilknyttet LO. «Årets konsert med Bjørn Eidsvåg er den største satsingen så langt i denne rekken av solidaritetskonserter. Av tidligere tilsvarende konserter kan nevnes opptredener med Anne Grete Preuss, Odd Nordstoga, Mikael Wiehe, Norsk Utflukt, Notodden Blues Band, Kåre Virud og Jan Erik Vold, m.fl. Dette er blitt et populært tilbud som trekker til seg flere tusen publikummere hvert år. «Somliga går med trasiga skor»-konserten er blitt en merkevare for oss, og en viktig del av vårt selvpålagte samfunnsansvar og intensjon om å gjøre gode konsertopplevelser tilgjengelig for mange,» sier Forsberg som håper at 3000 mennesker kan finne veien til Notodden Blues Festivals avslutningskonsert søndag 6. august.

Gratistilbudet inkluderer også prosjektet Jailhouse stage og konserter med Tove Bøygard, Rolf Raddis Band, m.fl. som del av Barrikaden kro på dagtid torsdag, fredag og lørdag under festivalen.