Kjøp billetter nå

Tre store navn til plakaten!

Supersonic Blues Machine, Dumdum Boys og Bjørn Berge Electric Band

Supersonic Blues Machine slo ned som en bombe da de spilte på Notodden Blues Festival I 2016. Konserten omtales i dag som en legendarisk opptreden og en av Notoddenfestivalens største musikalske prosjektsuksesser. Notodden Blues Festival og Supersonic Blues Machine har hele tiden etterpå holdt kontakten, og det har vært gjensidig enighet om å følge opp samarbeidet når tiden føltes riktig. Og tiden er nå!  

Nok en gang har Kenny Aronoff, Fabrizio Grossi og Chris Barras i Supersonic Blues Machine har samlet et utrolig knippe gjester som gitarsuperstjernen Billy F. Gibbons fra ZZ Top, bluesens nye stjerne Eric Gales og blueslegenden Joe Louis Walker. Det duket for en helt unik konsertopplevelse på Notodden som det blir lenge til man får sjansen til å oppleve igjen. Dette er en happening som kun vil skje en gang, og som ingen musikkentusiast bør gå glipp av.

Les mer her: Supersonic Blues Machine

Det er få norske rockeband som kan sies å være en like stor suksess som Dumdum Boys. Dumdum Boys har siden oppstarten i 1979, da under navnet Wannskrækk, konsekvent gitt ut musikk fulle av bilder og historier som har sklidd rett inn i den norske folkesjela. Med den overraskende utgivelse av det ellevte Dumdum Boys-albumet i oktober i år, har bandet igjen situert seg som et våre viktigste band på norsk.

Dumdum Boys besøker kun et knippe festivaler i 2019, og vi er så heldige at vi får være en av disse. Det er et etterlengtet besøk og gleder oss over å kunne ønske dem velkommen til Notodden Blues Festival 2019!
Les mer her: Dumdum Boys

Den populære norske artisten Bjørn Berge kommer tilbake til Notodden Blues Festival for første gang siden 2012, nå med Bjørn Berge Electric Band. Med nytt band og kommende ny plate, Who Else?, knytter det seg store forventninger til dette etterlengtede comebacket på Notodden. Bjørn Berge etablerte seg som en publikumsfavoritt på Notodden gjennom mange opptredener som soloartist. Alene med gitaren imponerte han alle med sitt tordnende gitarspill. De siste årene har Berge satt mye av egen karriere på vent og konsentrert seg om rollen som gitarist i bandet Vamp. Nå legger Berge endelig ut på veien igjen med sitt nye Electric Band for et knippe nøye utvalgte spillejobber. Bjørn Berge Electric Band vil vise oss en ny og kraftigere Bjørn Berge. Bandformatet gir låtene hans mere trøkk og et videre spekter.
Les mer her: Bjørn Berge Electric Band