Kjøp billetter nå

Fire nye navn på plakaten!

Fire nye artister står klare for Notodden Blues Festival 2018!

I dag står fire nye artister og band klare på plakaten og det er oss en glede å slippe dette.

Amund Maarud er tilbake med splitter ny skive og prosjekt. Denne gangen har han med seg Lucky Lips og vi får urpremiere på dette samarbeidet fredag 3. august. Maarud lover en spennende sjangerblaning av Americana/bluegrass/roots/soul med inspirasjon fra Ry Cooder, Little Feat, Robert Plant, Buddy Miller og Bruce Springsteen. Vi gleder oss!

Rita Engedalen, Norges ubestridte bluesdronning, kommer rett fra innspilling i Mississippi med nytt materiale i bagasjen og med seg på festivalen har hun Margit Bakken som spesielt invitert gjesteartist.

Hat Fitz & Cara går det gjetord om blant publikum over hele verden. Deres særegne blanding av tradisjonell Mississippi Hill Country Blues og Delta Blues tar publikum med storm. Showene dere er fylt med energi, musikalsk egenart og fantastisk humør. Perfekte for vår Folk & Blues-scene på Notodden.

The Ragtime Rumours fra Nederland ble europamestere i blues da de stakk av med seieren i European Blues Challenge 2018 i konkurranse med 21 band fra like mange land. Premien deres er å få spille på prestisjetunge festivaler rundt om, og Notodden Blues Festival er en av disse. Vi gleder oss til å se en ny festivalfavoritt fra European Blues Challenge.