Kjøp billetter nå

Little Steven kommer til NBF 2018

Little Steven kommer tilbake til Notodden Blues Festival!

Little Steven Van Zandt har meldt sin ankomst til Notodden Blues Festival 2018. I går kveld kunne Little Steven bekrefte at han fått ryddet i kalenderen sin og satt av tid til komme tilbake til Notodden. Little Steven er på Europa-turne med sitt band Little Steven & Disciples of Soul hele sommeren. Nå er det klart at endelig turnestopp er 27. juli i London. Dermed kunne han sende beskjeden med "OK, I'm coming" til oss i går. "Det er gode nyheter. Vi er glade for at Little Steven liker seg så godt på Notodden at han setter av tid i en hektisk aktivitetskalender til å komme tilbake. Han kommer og blir hele festivaluka. Little Steven er tilsynelatende en del av vårt gode lag nå", sier en meget fornøyd festivalsjef Jostein Forsberg.

Little Steven vil dermed være klar for lærervirksomhet på Little Stevens Blues School, og han vil bli med på åpningsseremonien slik han har gjort de siste tre årene. I tillegg skal Van Zandt delta på vårt næringslivsseminar, Blues Business, og kanskje bidra i oppstaten av det nye Universitetsstudiet i Blues som har oppstart på Notodden i festivalperioden.

"Notodden og Little Steven har vært bra for hverandre. Nå kan publikum se fram til at Springsteen-gitaristen og Lillyhammer-skuespilleren igjen blir å se i bybildet under bluesfestivalen på Notodden. Han passer godt inn i helheten med Ry Cooder og Bonnie Raitt som også kommer til Notodden Blues Festival", sier en strålende Forsberg.