Kjøp billetter nå

OSLO GOSPEL CHOIR KOMMER TIL NOTODDEN BLUES FESTIVAL

Superpopulære Oslo Gospel Choir kommer til Notodden Blues Festival 2018. De norske gospelstjernene skal opptre på festivalens tradisjonsrike kirkekonsert på festivallørdagen. «Vi er veldig glade for at vi har fått signert Oslo Gospel Choir. De er ekstremt populære og har meldt at de kommer med «toppet lag» til Notodden. Kirken på Notodden kommer til å bli stappende full,» sier festivalsjef Jostein Forsberg.

Oslo Gospel Choir ble startet i 1988. Koret har gitt ut 20 album og har solgt over 1 million enheter. De turnerer i hele Europa, og er kanskje Nordens mest kjente gospelkor. «Etter 30 år med kirkekonserter på bluesfestivalen, så er dette utrolig nok første gang at Oslo Gospel Choir kommer til oss,» sier Forsberg. 

Oslo Gospel Choir har vært på Notodden kun en gang før. Det er nå svært mange år siden. «Vi har hatt utallige henvendelser opp gjennom årene om å booke det populære koret. Nå skjer det endelig. I tillegg til festivalpass legger vi ut et meget begrenset antall billetter for salg på Ticketmaster i dag. Her gjelder det å være rask hvis man vil sikre seg noen av dem. Den lille billettkvoten kommer garantert til å gå fort.» sier Forsberg.

Oslo Gospel Choir selger ut alle sine konserter i Norge, Sverige og Danmark. Høstens juleturne landet rundt var en megasuksess med opptil tre ekstrakonserter flere steder. Konserten arrangeres lørdag 4. august i Notodden kirke. 

Notodden Blues Festival arrangeres for 31. gang i perioden 2. – 5. august. Tidligere annonserte artister til festivalen inkluderer blant annet Bonnie Raitt, Adam Douglas, Ana Popovic og Knut Reiersrud Band.

Billetter er i salg på www.ticketmaster.no 

Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen